Διάκριση  μαθητριών σε διαγωνισμό δημιουργικής γραφής

Οι μαθήτριες Παναγιωτοπούλου Κερασία-Καλλιρόη και Χατζηφωτεινού Μαρία-Σοφία τού Α΄ και Β΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού συμμετείχαν στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής στην Αγγλική Γλώσσα, που προκήρυξε το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» για τους μαθητές Γυμνασίων (δημόσιων και ιδιωτικών).

Βραβείο για ποίημα στα Αγγλικά!
Ο 6ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά που πραγματοποιήθηκε φέτος με θέμα “Be part of the solution, not part of the pollution” ήταν μια ακόμη προσπάθεια να δοθεί η ευκαιρία στους νεαρούς μαθητές και στις νεαρές μαθήτριες από όλα τα σχολεία τής Θεσσαλονίκης να ξεδιπλώσουν το πρώιμο συγγραφικό τους ταλέντο στην αγγλική γλώσσα.

Πρέσβειρα e–Twinning καθηγήτρια του Αρσακείου Θεσσαλονίκης
Σύμφωνα με απόφαση τού Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων η καθηγήτρια Αγγλικών τού Αρσακείου Γυμνασίου και Λυκείου Θεσσαλονίκης κ. Αικατερίνη Κυριακίδου ορίζεται πρέσβειρα για την προώθηση τής ευρωπαϊκής δράσης e-Twinning.

Τα Αρσάκεια - Τοσίτσεια Σχολεία διακρίνονται για τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών στην απόκτηση διπλωμάτων τής Αγγλικής γλώσσας.

Κι άλλη μεγάλη διάκριση για το Αγγλικό Τμήμα!
Η συντονίστρια του Αγγλικού Τμήματος των Αρσακείων Σχολείων κ. Ασπασία Κοντογιάννη επελέγη να συνοδεύσει την εθνική Ελλάδος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων -η οποία αποτελείται από 6 μαθητές από όλα τα σχολεία της Ελλάδας, τρεις εκ των οποίων είναι από τα Αρσάκεια!- στην 91η Διεθνή Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων, που θα λάβει χώρα στο Αμβούργο το επόμενο φθινόπωρο.