Το απόγευμα τής Κυριακής 21 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, ο ετήσιος επίσημος χορός τής πρεσβείας τής Ινδονησίας στην Αθήνα. Η γιορτή αυτή διοργανώθηκε από την πρεσβεία τής Ινδονησίας σε συνεργασία με τον Ελληνο-Ινδονησιακό σύλλογο Ganesha. Η καθηγήτρια Αγγλικών τού Α΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού κ. Μαίρη Μαρίν ήταν προσκεκλημένη ως υπεύθυνη τής ομάδας των μαθητών τού Σχολείου που εκπροσώπησαν πέρυσι την Ινδονησία στο PSMUN - 4ο Μαθητικό Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών των Σχολών τού Πλάτωνα.
Τότε ο πρέσβης και το επιτελείο του είχαν διοργανώσει ειδική παρουσίαση και επίσημο γεύμα για την αντιπροσωπία τού Αρσακείου και η κ. Μαρίν του είχε προσφέρει τον τόμο με την ιστορία των 160 χρόνων τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας. Καθώς την ίδια ημέρα με τον χορό συνέπεσε θεατρική παράσταση την οποία παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές τού Σχολείου, σε συνεννόηση με τον Γενικό Γραμματέα τής Πρεσβείας κ. John Admiral, την κ. Μαρίν εκπροσώπησαν οι μαθήτριες Σοφία Σδράλη και Κατερίνα Σταθακάρου που πέρυσι φοιτούσαν στην Γ΄ Γυμνασίου.
Η Κατερίνα, που διετέλεσε πρέσβειρα τής αποστολής τής Ινδονησίας στο MUN είπε για την εμπειρία αυτή: «Ακούσαμε παραδοσιακή ινδονησιακή μουσική, ελληνικά ακούσματα από ινδονησιακά όργανα και είδαμε διαφόρους τοπικούς και εθνικούς χορούς από Ινδονήσιες χορεύτριες. Ακόμη, απολαύσαμε διάφορα εθνικά εδέσματα και είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με Ινδονήσιους οι οποίοι μένουν μόνιμα στη χώρα μας. Ήταν μια ιδιαίτερα ξεχωριστή βραδιά και αισθανόμαστε τυχερές που είχαμε την ευκαιρία να τη ζήσουμε».