Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για 2η συνεχή χρονιά ο διαγωνισμός ορθογραφίας Spelling Bee τού Α΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού, την Τρίτη 20 Μαΐου στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού. Ο διαγωνισμός, που φέτος εμπλουτίστηκε με νέα ομαδικά αγωνίσματα, αποτελεί την τελευταία φάση τού διαθεματικού πολιτιστικού προγράμματος «Η συμβολή τής ελληνικής γλώσσας στην αγγλική» και περιέχει αποκλειστικά αγγλικές λέξεις με ελληνική ρίζα. Έλαβαν μέρος 38 μαθητές και από τις 3 τάξεις,10 από αυτούς στο ατομικό και 32 στα ομαδικά αγωνίσματα (Θεματικές ενότητες και Προθήματα / Επιθήματα).
Την ευθύνη για την υλοποίηση τού προγράμματος (έρευνα, οργάνωση, συγγραφή τού έντυπου και ηλεκτρονικού εκπαιδευτικού υλικού /e-arsakeio, με το οποίο εξασκούνται οι μαθητές, καθώς και τον σχεδιασμό των διαδραστικών ασκήσεων) είχε η καθηγήτρια Αγγλικών τού Α΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού κ. Μαίρη Μαρίν. Συνεργάστηκαν η φιλόλογος κ. Βάλια Λουτριανάκη και οι καθηγήτριες Αγγλικών, κ. Θένια Κάζου, Νίνα Τρακόσσα και  Εύη Τρούλλου, τής οποίας το τμήμα μάλιστα εκπόνησε λεξιλογική εργασία με θέμα την αλφαβητική καταγραφή των αγγλικών λέξεων με ελληνική ρίζα που ήδη ήξεραν οι μαθητές ή που σταχυολόγησαν από τ’ αγγλικά τους εγχειρίδια.
Την παρουσίαση έκαναν πριν το διαγωνιστικό μέρος οι μαθήτριες Ζωή Τάσση και Αναστασία Ανδρέου.
Νικητές ήταν στο ατομικό αγώνισμα ο Άγης Σταματόπουλος από την Γ’ τάξη, στο ομαδικό – θεματικές ενότητες οι: Κονίδα Ελένη, Γουρνέλλη Μαρία, Kουτσόλαμπρος Χριστόφορος, Καραμπίνος Κωνσταντίνος από τη Β΄τάξη και στο ομαδικό – προθήματα/ επιθήματα οι: Μπούμπουρας Πάνος, Κόλλιας Νίκος, Καρδάσης Σταύρος, Λομβαρδάς Γιάννης από την Α’ τάξη. Ο διαγωνισμός επιδοκιμάστηκε με ενθουσιασμό από όσους τον παρακολούθησαν (μαθητές και καθηγητές) που εξέφρασαν την επιθυμία να καθιερωθεί και να επεκταθεί σε διασχολικό επίπεδο.‘Ολοι οι συμμετέχοντες έλαβαν διπλώματα ενώ στους νικητές απονεμήθηκε ειδικά σχεδιασμένη αναμνηστική κούπα.