Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014, οι μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων τού Α΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού παρακολούθησαν στα Αγγλικά τη διαδραστική θεατρική παράσταση "Sherlock Holmes is back" ("Η επιστροφή του Sherlock Holmes"), από τον θίασο English Theater Club που απευθύνεται σε μαθητές όλων των βαθμίδων.
Γεμάτη κωμικές εκπλήξεις αλλά και suspense και γραμμένη σε γλώσσα που να καταλαβαίνουν ακόμα και οι λιγότερο προχωρημένοι μαθητές, η παράσταση μετέφερε τα παιδιά στη βικτωριανή Αγγλία με αρκετά πειστικό και διασκεδαστικό τρόπο. Με τη μέθοδο Interactive Theatre (διαδραστικό θέατρο) οι ηθοποιοί έδωσαν την ευκαιρία στους μαθητές να συμμετάσχουν ενεργά στην υπόθεση τού έργου με μικροδιαλόγους και κωμικά τεχνάσματα, μεταφέροντας τη δράση από τη σκηνή στους διαδρόμους τού θεάτρου και ανάμεσα στα καθίσματα των μαθητών.
Μετά το τέλος τής παράστασης, οι ηθοποιοί ενθάρρυναν τους μαθητές να τους θέσουν ερωτήσεις για το έργο αλλά και για τους ίδιους και τη σχέση τους με την Ελλάδα, εκπληρώνοντας έτσι εκτός από τους ψυχαγωγικούς και τους παιδαγωγικούς στόχους τής παράστασης.