Αρσάκεια Ιωαννίνων

Το απόγευμα τής Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε, στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού, ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς των παιδιών τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού.

Στην ενημερωτική αυτή συνάντηση η Διευθύντρια τού Νηπιαγωγείου κ. Λουκία Μπατσόλα παρουσίασε στους γονείς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τού Σχολείου, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους αυτό μπορεί να συμβάλει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών. Η κ. Μπατσόλα αναφέρθηκε, επίσης, και στις δραστηριότητες των Απογευματινών Ομίλων, πότε αυτές διεξάγονται και ποιους στόχους εξυπηρετούν.
 
Ακολούθως, η κ. Ξένια Παρασκευοπούλου, σχολική ψυχολόγος και Υπεύθυνη των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, μίλησε στους γονείς για τους τρόπους ομαλής προσαρμογής των νηπίων και των προνηπίων στην πρώτη βαθμίδα τής εκπαίδευσης, το Νηπιαγωγείο, καθώς και για το «Ποιοι είναι οι γονείς εκείνοι που μεγαλώνουν ψυχικώς ανθεκτικά παιδιά».

 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Αναπληρώτρια Επόπτρια των Αρσακείων Σχολείων κ. Σοφία Σταθοπούλου. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ευχές για καλή σχολική χρονιά σε γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά!