Αρσάκεια Ιωαννίνων

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 τελέστηκε, στην εσωτερική αυλή τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, ο Aγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά από τον ιερέα των Σχολείων π. Αναστάσιο.

Στη φιλόξενη αυλή βρέθηκαν όλα τα προνήπια και τα νήπια μαζί με τις νηπιαγωγούς τους και όλο το προσωπικό τού Νηπιαγωγείου σε μια πρώτη συνάντηση τής μικρής κοινωνίας. Ματιές, χαμόγελα και αρκετές διαπιστώσεις των παιδιών σχετικά με τον αριθμό των συμμαθητών τους αλλά και τα διαφορετικά χρώματα στις καθημερινές ενδυμασίες προκάλεσαν έκπληξη, χαρά και προσδοκία για μια νέα χρονιά γεμάτη από καινούργιους φίλους και νέες εξερευνήσεις.

Στον αγιασμό παρευρέθησαν και ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά στους μαθητές ο Γενικός Γραμματέας τής Φ.Ε. καθηγητής Ψυχολογίας τού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννης Παρασκευόπουλος, η Επόπτρια των Σχολείων  κ. Βασιλική Παπαπέτρου-Μουρσελά, η υπεύθυνη των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών τής Φ.Ε. ψυχολόγος κ. Ξένια Παρασκευοπούλου, η υπεύθυνη καθηγήτρια τού Μουσικού Ομίλου των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης κ. Χριστίνα Βαρσάμη και η πρ. Υποδιευθύντρια τού Νηπιαγωγείου κ. Ράνια Αλεξοπούλου.