Αρσάκεια Ιωαννίνων

Τα νήπια τού τμήματος Ν.5 τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, με υπεύθυνη νηπιαγωγό την κ. Γιώτα Παππά, συμμετείχαν στο 6ο Πανελλήνιο  με τίτλο «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2019», που διοργανώνεται από το European School Radio. Για περισσότερα πατήσετε εδώ.

Με αφορμή τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα πολιτιστικών θεμάτων τού Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με θέμα το «Μαθητικό Ραδιόφωνο», τα παιδιά τού τμήματος συμμετείχαν στον διαγωνισμό στην κατηγορία τραγουδιού με τίτλο: «Η υπόσχεση», σε στίχους και μουσική τής υπεύθυνης καθηγήτριας Μουσικής Αγωγής κ. Μαρινάνσυς Αγγελάκη.

Το τραγούδι «Η υπόσχεση» κατάφερε να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή κατά την πρώτη φάση αξιολόγησης και να φτάσει στην πρώτη πεντάδα των συμμετοχών που απέσπασαν τις περισσότερες ψήφους για το Βραβείο των Ακροατών (ESR), κατακτώντας πανελλαδικά την 4η θέση με 1117 ψήφους. Για περισσότερα πατήσετε εδώ.

Θερμές ευχαριστίες στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM, τον κ. Μιχάλη Τσόχο και τους συνεργάτες του για την ηχογράφηση τού τραγουδιού.