Στην αίθουσα σεμιναρίων τής εταιρείας έγινε μια βασική ενημέρωση για την ιστορία τής εταιρείας και την οργανωτική της δομή. Στη συνέχεια, οι μαθητές περιηγήθηκαν στον χώρο τής παραγωγικής διαδικασίας γιαουρτιού, είδαν μέρη τού ποιοτικού ελέγχου και ενημερώθηκαν για θέματα ασφάλειας και υγιεινής.
Φυσικά, στο τέλος τού προγράμματος γεύθηκαν κάποια προϊόντα.
Την όλη οργάνωση είχε επιληφθεί η κ. Κέλλυ Καλαντζή, υπεύθυνη διασφάλισης ποιότητας τής ΔΕΛΤΑ και μητέρα μαθητών τού Σχολείου.
View the embedded image gallery online at:
https://arsakeio.gr/gr/psychico/psychico-junior-high-b/ta-nea-mas/events-activities/34220-galaktobiomhxania-delta#sigProId904933aed4
https://arsakeio.gr/gr/psychico/psychico-junior-high-b/ta-nea-mas/events-activities/34220-galaktobiomhxania-delta#sigProId904933aed4