Αρσάκεια Ιωαννίνων
Τα νήπια τού τμήματος Ν.4 τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, υποδέχτηκαν στην τάξη τους γονείς τους για να περάσουν μαζί μια αξέχαστη μέρα.
Τα παιδιά, λίγο πριν την εορτή τής Μητέρας, στις 14 Μαΐου 2017, και τη Διεθνή Ημέρα τής Οικογένειας στις 15 Μαΐου 2017, θέλησαν να γιορτάσουν παρέα με τους γονείς τους την αγάπη που συνδέει τις οικογένειές τους.
Με τη βοήθεια τής νηπιαγωγού τους κ. Ζαφείρας Ντούλη, διοργάνωσαν παιχνίδια, έφτιαξαν κουλουράκια και προετοίμασαν μια αναμνηστική χειροτεχνία την οποία ολοκλήρωσαν παρέα με τους γονείς τους.
Από τη γιορτή δεν έλειπαν τα τραγούδια, τα γέλια, τα φιλιά, οι αγκαλιές αλλά και ένα βίντεο έκπληξη που παρουσίαζε τα παιδιά να μιλούν με λόγια γλυκά για τη μαμά και τον μπαμπά τους.
Οι μαθητές, μέσα από τη διαδικασία τής προετοιμασίας τής παραπάνω ανοιχτής ημέρας δράσης, είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τα συναισθήματα τους απέναντι στους γονείς τους, να αναπτύξουν σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ τους και να αισθανθούν πως το Σχολείο είναι δίπλα στην οικογένεια  και  βαικό κομμάτι τής καθημερινότητάς της.