Αρσάκεια Ιωαννίνων
Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού οι νηπιαγωγοί και όλο το προσωπικό –διοικητικό και βοηθητικό- υποδέχθηκαν για ακόμη μία χρονιά τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους με ένα μεγάλο χαμόγελο.
Τα νήπια και τα προνήπια είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους συμμαθητές τους, τη νηπιαγωγό τους αλλά και τον χώρο που θα φιλοξενήσει για μια ολόκληρη σχολική χρονιά τις σκέψεις, τη δημιουργικότητα, τους προβληματισμούς και τα όνειρα τους,δηλαδή την τάξη τους.
Η συγκίνηση των νηπιαγωγών ήταν ιδιαίτερη, καθώς πριν από 60 χρόνια οι συνάδελφοί τους, περίμεναν τους πρώτους μικρούς μαθητές τού Νηπιαγωγείου, που άνοιξε πρώτη φορά τότε τις πόρτες του,το 1955, για να τους υποδεχθούν με το ίδιο κέφι και την ίδια ανυπομονησία.
Για να μοιραστούν τη χαρά αυτής τής επετείου οι νηπιαγωγοί δώρισαν σε κάθε μαθητή ένα αναμνηστικό καπέλο με την επιγραφή: «60 χρόνια Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού».
Το ραντεβού με τους μικρούς μαθητές ανανεώθηκε για τις 11 Σεπτεμβρίου με όλες τις ευχές για μια καλή σχολική χρονιά γεμάτη υγεία!