Αρσάκεια Ιωαννίνων
Ημέρα Γονέων

Στο πλαίσιο συνεργασίας σχολείου-οικογένειας και με σκοπό την εμπλοκή των γονέων στην εκπαιδευτική διαδικασία των παιδιών τους, το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης έχει καθιερώσει την Ανοιχτή Ημέρα Γονέων. Η Ημέρα Γονέων δεν αποτελεί μια τυπική εκδήλωση αλλά ένα ουσιαστικό και αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος που εκπονείται κάθε σχολικό έτος και έχει πολύ θετικά αποτελέσματα στη μαθησιακή διαδικασία των παιδιών.


Την Ημέρα αυτή, το νηπιαγωγείο, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του, «ανοίγει τις πόρτες του» στους γονείς των παιδιών, προκειμένου να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους στη διάρκεια δραστηριοτήτων μέσα στο καθημερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, αλλά και να συμμετάσχουν και οι ίδιοι σε κάποιες παρόμοιες. Η ενεργή συμμετοχή των γονέων είναι που κάνει την εκδήλωση αυτή πολύ ξεχωριστή και σημαντική!

Η Ημέρα Γονέων που οργανώθηκε από τις νηπιαγωγούς και τα παιδιά με ιδιαίτερη αφοσίωση και ενθουσιασμό για όγδοη συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίουστο χώρο του Θεάτρου των Αρσακείων Σχολείων.