Αρσάκεια Ιωαννίνων
Ενημερώνονται οι γονείς των μαθητών τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Θερσσαλονίκης ότι όλες οι επίσημες εκδηλώσεις τού Νηπιαγωγείου καλύπτονται φωτογραφικά από τον φωτογράφο τού Σχολείου κ. Ευριπίδη Ρούμπα και θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα www.fotosarsak.gr. Μέχρι στιγμής είναι ήδη αναρτημένα τα δείγματα των φωτογραφιών από τον Αγιασμό και σύντομα θα αναρτηθούν και τα δείγματα από τις εκδηλώσεις τής εθνικής επετείου. Το ίδιο θα ισχύει και μετά από κάθε επίσημη εκδήλωση τού Νηπιαγωγείου, οπότε οι γονείς θα μπορούν με δική τους πρωτοβουλία να ενημερώνονται για τα εκάστοτε δείγματα.
Οι παραγγελίες θα γίνονται μέσω διαδικτύου με τον εξής τρόπο:
α) Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα θα γίνεται καταχώριση των στοιχείων τού παιδιού. Δίπλα στο όνομα τού παιδιού να αναγράφεται σε παρένθεση η ένδειξη Νήπια (και για τα νήπια και για τα προνήπια), ώστε να γίνεται αυτόματα ο έλεγχος για την καταχώριση στο πελατολόγιο τού Νηπιαγωγείου.
β) Στη συνέχεια δίνεται ο κωδικός πρόσβασης.
γ) Χρησιμοποιώντας τον κωδικό οι γονείς μπορούν να βλέπουν τα δείγματα των φωτογραφιών των εκδηλώσεων τού Νηπιαγωγείου και να κάνου ντις παραγγελίες τους.
δ) Για τις τιμές και τον τρόπο παραλαβής των φωτογραφιών οι γονείς ενημερώνονται από την ιστοσελίδα.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τού φωτογράφου κ. Ευριπίδη Ρούμπα (τηλ. 6977975002, 6970947700, email: evripidis@fotosarsak.gr ).