Αρσάκεια Ιωαννίνων

Μαθητές και μαθήτριες τού Α΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού έλαβαν μέρος με επιτυχία στον 9ο Διαγωνισμό Πειραμάτων τής Ελληνογαλλικής σχολής «Ευγένιος Ντελακρουά». Η ομάδα μας, υπό την καθοδήγηση τού κ. Ελευθέριου Πολίτη, φυσικού MSc, επέδειξε εξαιρετική συνεργασία και δεξιότητα, καταλαμβάνοντας την 6η θέση ανάμεσα σε πολλά συναγωνιζόμενα σχολεία.

Η συμμετοχή σε τέτοιες δραστηριότητες δεν είναι ένας απλός αγώνας, αλλά μια ευκαιρία για τους μαθητές μας να εμβαθύνουν στις γνώσεις τους, να εξελίξουν τις δεξιότητες τους και να προετοιμαστούν για πιο προκλητικά επιστημονικά εγχειρήματα στο μέλλον. Με την υλοποίηση σύνθετων και περίπλοκων ηλεκτρικών κυκλωμάτων, οι μαθητές μας κέρδισαν όχι μόνο γνώση αλλά και πολύτιμες εμπειρίες που θα τους συνοδεύσουν και στις τάξεις τού Λυκείου. Είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική συνεργασία και το πνεύμα ομαδικότητας που επέδειξαν όλοι οι συμμετέχοντες!

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος οι μαθητές: Μάριος Δεσυνιώτης, Αικατερίνη Μπλάνα, Ιωάννης Μπούζας, Γεώργιος Νικολής και Ελβίρα Χρυσικοπούλου

Τους μαθητές προετοίμασε και η κ. Σοφία Καλοκαιρινού, φυσικός MSc.