Αρσάκεια Ιωαννίνων

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε δίωρη επιμόρφωση στο πλαίσιο τού σχεδίου δράσης «Δημιουργώ δοκιμασίες αυτοαξιολόγησης με τη βοήθεια των ψηφιακών μέσων», που υλοποιείται το τρέχον σχολικό έτος στο Β΄ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού.

Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε από την κ. Ραμπαούνη Δήμητρα (ΠΕ86), συντονίστρια τής δράσης, και την παρακολούθησαν οι καθηγητές που συμμετέχουν στη δράση: κ. Βραχνός Χρήστος (ΠΕ03), Τριανταφύλλου Δήμος (ΠΕ03), Καργάκος Γιάννης (ΠΕ02), Αγιασοφίτη Δήμητρα (ΠΕ02), Πράπα Εύη (ΠΕ04) και Τσιχλή Κατερίνα (ΠΕ07).

Στην επιμόρφωση παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες που παρέχει η πλατφόρμα τού Σχολείου e-arsakeio για τη δημιουργία αυτοαξιολογήσεων, καθώς και για τον τρόπο αξιοποίησής τους στην τάξη και στα διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα.

Συζητήθηκαν, επίσης, όλες οι απορίες/δυσκολίες που αντιμετώπιζε κάθε εκπαιδευτικός και η επιμόρφωση ολοκληρώθηκε με τη συμφωνία όλων να υλοποιήσουν αξιολογήσεις στα τμήματά τους και να είναι σε συνεχή επικοινωνία και ανατροφοδότηση σχετικά με την πορεία τής εν λόγω δράσης.