Αρσάκεια Ιωαννίνων

Η Διευθύντρια τού Β΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού και ο Σύλλογος διδασκόντων συναποφάσισαν και προέτρεψαν τη μαθητική κοινότητα στη συλλογή χρημάτων και στην αγορά παιχνιδιών κήπου για τον παιδικό σταθμό τής Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας. Η δράση είχε φιλανθρωπικό σκοπό και στόχευε στην ενίσχυση των σχέσεων τού Σχολείου μας με τη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας ως αποτέλεσμα τής αρχικής μας συνομιλίας με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ κατά την εορτή των Τριών Ιεραρχών, τον Ιανουάριο τού 2024.

Σε επίσκεψη αντιπροσωπίας τού Σχολείου μας στον παιδικό σταθμό, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, παραδόθηκαν τα παιχνίδια στο προσωπικό. Η θεολόγος κ. Χρυσάνθη Βαβέτση ασχολήθηκε με την παραγγελία και επικοινωνία με τον υπεύθυνο τού παιδικού σταθμού αρχιμανδρίτη π. Ηλία Καρατζά. Ο μαθηματικός κ. Χρήστος Βραχνός συναρμολόγησε τα παιχνίδια κήπου. Τέλος, στην όλη προσπάθεια και στην παράδοση των παιχνιδιών συμμετείχε και ο Πρόεδρος τού Συλλόγου Γονέων κ. Κώστας Τομπούλογλου.

Τα παιδιά τού παιδικού σταθμού έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό από την πρώτη στιγμή με τα παιχνίδια. Η επικοινωνία και συνεργασία μας με τον παιδικό σταθμό και, φυσικά, με την Μητρόπολη Νέας Ιωνίας θα συνεχιστεί και τα επερχόμενα έτη.