Αρσάκεια Ιωαννίνων
Το Β΄ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού έκλεισε τις εφετινές του δράσεις για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Σχολεία Πρέσβεις τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» με μια καμπάνια διάχυσης τής σημασίας των Ευρωεκλογών στη γειτονιά μας, στην περιοχή τής πεζογέφυρας λεωφόρου Κηφισίας και στην Αβάνα.



Τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αφού κρέμασαν πανό που είχαν ετοιμάσει τα ίδια με συνθήματα υπέρ τής δημοκρατίας και τής συμμετοχής στις Ευρωεκλογές, συνομίλησαν και ενθάρρυναν τους δημότες τής περιοχής μας, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον δρόμο και στα μαγαζιά, να μην απόσχουν από αυτές, αλλά να επιδιώξουν να αξιοποιήσουν την ψήφο τους προς όφελος ολόκληρης τής ευρωπαϊκής κοινότητας. Τους μαθητές πλαισίωσαν σε αυτή τη δράση εξωστρέφειας οι εκπαιδευτικοί τής ομάδας EPAS κ. Νέλλη Παππά, Διευθύντρια, Δήμητρα Αγιασοφίτη, Δήμητρα Χατζηαγγελάκη και Κατερίνα Τσιχλή.

Ολοκληρώνοντας με την τελευταία αυτή δράση για την εφετινή χρονιά τον ψηφιακό φάκελο υποψηφιότητας τού Σχολείου μας για τον τίτλο τού  «Σχολείου-Πρέσβη τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα», ευχόμαστε σε λίγο καιρό να είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε τα ευχάριστα νέα για την επιτυχή αξιολόγησή μας και για τη συνέχεια τού προγράμματος! 

image001