Εκεί οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν γευστικές δοκιμές σε νέα προϊόντα τής εταιρείας, να ενημερωθούν σε θέματα ποιότητας τού γάλακτος και των παραγώγων του, να επισκεφτούν τους χώρους παραγωγής γιαουρτιού και να ενημερωθούν για την οργάνωση τής εταιρείας. |
Κατόπιν το προσωπικό τής εταιρείας διένειμε προϊόντα και αναμνηστικά δώρα στους μαθητές.
Οι συνοδοί καθηγητές ήταν οι κ. Γιαννακοπούλου Μαρία (χημικός), Μπουζινέλλου Μαρία (φιλόλογος) και Τζανετής Ανδρέας (βιολόγος).
View the embedded image gallery online at:
https://arsakeio.gr/gr/psychico/psychico-high-school-b/ta-nea-mas/events-activities/33893-episkepsh-sto-ergostasio-ths-delta#sigProId0f1566f440
https://arsakeio.gr/gr/psychico/psychico-high-school-b/ta-nea-mas/events-activities/33893-episkepsh-sto-ergostasio-ths-delta#sigProId0f1566f440