Αρσάκεια Ιωαννίνων
Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, στο θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση για τους γονείς των μαθητών τού Γ´ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού. Στο πρώτο μέρος τής εορτής οι μαθητές τής Α΄3 τάξης παρουσίασαν το θαύμα τής Γέννησης τού Θεανθρώπου μέσα από το θεατρικό δρώμενο με θέμα «Το ξεχασιάρικο αστέρι».
Στο δεύτερο μέρος οι μαθητές των Α΄1 και Α΄2 τάξεων μάς ταξίδεψαν στο εργαστήρι τού Αϊ-Βασίλη μέσα από το θεατρικό δρώμενο με θέμα «Η κόκκινη φορεσιά τού Αϊ-Βασίλη». Η σκηνή τού θεάτρου γέμισε με αγγέλους, αστέρια, μάγους, βοσκούς και τυμπανιστές, αλλά και ξωτικά, ταράνδους και νεράιδες, προσφέροντας χαρά σε όλους και στέλνοντας μηνύματα αγάπης, ελπίδας και ευτυχίας.
Την εορταστική εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία των μαθητών τού Σχολείου με όμορφα γιορτινά τραγούδια και κάλαντα, δημιουργώντας μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα.
Την εορτή επιμελήθηκαν οι δασκάλες τής Α´τάξης κ. Ν. Φιλιππίδη, Ν. Καρανάτσιου και Α. Γιαννάκη.
Τη χοροκίνηση δίδαξαν οι καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής κ. Β. Ανδρακάκου και Β. Βρεττάκου.
Τη σκηνική επιμέλεια είχε η καθηγήτρια Θεατρικής Αγωγής κ. Α. Κοντού.
Τη διεύθυνση τής χορωδίας είχε η καθηγήτρια Μουσικής κ. Β. Παπαγιαννοπούλου, ενώ τα εντυπωσιακά σκηνικά φιλοτέχνησε η καθηγήτρια των Εικαστικών κ. Ε. Παπαδημητρίου.
Τη γενική επιμέλεια, τέλος, τής εορτής είχε η Διευθύντρια τού Σχολείου κ. Στελλίνα Μέλλιου.