Ημερολόγιο Εκδηλώσεων ΦΕ

Απρίλιος 2024
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 14 1 2 3 4 5 6
week 15 7 8 9 10 11 12 13
week 16 14 15 16 17 18 19 20
week 17 21 22 23 24 25 26 27
week 18 28 29 30
Πέντε εκπαιδευτικοί των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως και την Υφυπουργό κ. Σοφία Ζαχαράκη, την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 11 π.μ. Στην τηλεδιάσκεψη είχαν προσκληθεί οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην εκπαιδευτική τηλεόραση που σχεδίασε και υλοποίησε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και την ΕΡΤ, στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού.

Τους εκπαιδευτικούς ευχαρίστησε "από καρδιάς" και συνεχάρη ο Πρωθυπουργός και δήλωσε την ευχάριστη έκπληξή του από την ευρεία αποδοχή του όλου εγχειρήματος, για το οποίο πρότεινε να έχει συνέχεια και να ενισχυθεί καταλλήλως. Οι εκπαιδευτικοί των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη ήταν ο Ευάγγελος Στάθης, Υποδιευθυντής του Γ΄ Αρσακείου - Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης και η Παναγιώτα Κοσμοπούλου, επίσης δασκάλα του Γ΄ Αρσακείου - Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης, ο Κώστας Χωριανόπουλος και η Ειρήνη Ζέρβα, δάσκαλοι του Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού, και η Φωτεινή Παπανικολάου, δασκάλα του Α΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού. Επίσης, συμμετείχε και η Θεολόγος-Παιδαγωγός του Β΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού Χρυσάνθη Βαβέτση.

teleconf PM 1

Στο εγχείρημα, που ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «απολύτως πετυχημένο», συμμετείχαν συνολικά  67 εκπαιδευτικοί, 12 διερμηνείς της ελληνικής νοηματικής γλώσσας, 2 κωφοί νοηματιστές και 27 τεχνικοί.  Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος, ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Γιώργος Γαμπρίτσος, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής Ιωάννης Αντωνίου και ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα, Νικόλαος Μαρίνης.

Δείτε το βίντεο από την τηλεδιάσκεψη.