Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
Γιορτή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 νήπια και προνήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης παρουσίασαν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή, που προετοίμασαν με τις νηπιαγωγούς τους, στην αίθουσα εκδηλώσεων τού Σχολείου μας.

"Τα καρύδια" - Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τής Ελληνικής Παράδοσης, τα νήπια και προνήπια των Αρσακείων- Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης έμαθαν και έπαιξαν το χριστουγεννιάτικο παιχνίδι «τα καρύδια».

Να τα πούμε;

Την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή και 23 Δεκεμβρίου 2022, τα νήπια και τα προνήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης υποδέχθηκαν τους μαθητές των Α΄, Β΄, και Γ΄ Αρσακείων-Τοσιτσείων Δημοτικών που έψαλαν κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Μαρουλομαζέματα...

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 τα νήπια και προνήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης επισκέφθηκαν τον λαχανόκηπο τού Σχολείου.

Μύρισε Χριστούγεννα!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, οι προετοιμασίες εντείνονται και oι μικροί μαθητές των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης γίνονται ζαχαροπλάστες!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές στην πρωινή και μεσημβρινή απασχόληση

Τον Δεκέμβριο 2022 στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Νηπιαγωγεία Εκάλης τα παιδιά των τμημάτων πρωινής και μεσημβρινής απασχόλησης εργάστηκαν με κέφι και δημιούργησαν όμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Θεατρική παράσταση «Μια στάλα Χριστούγεννα» 

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 τα νήπια και προνήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης παρακολούθησαν, στον χώρο τού Σχολείου, τη θεατρική παράσταση «Μια στάλα Χριστούγεννα» από την ομάδα θεάτρου "Ελεύθερη Θεατρική Σπουδή".

Στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 τα νήπια και προνήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης στόλισαν με κέφι και πολλή χαρά το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ακούγοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Μαθαίνουμε για την ανακύκλωση στο Μουσείο Πειραμάτων

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 τα νήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης παρακολούθησαν πρόγραμμα για την ανακύκλωση στο Μουσείο Πειραμάτων.

Από το σπόρο στο ψωμί - Ζυμώνοντας το ψωμάκι μας....

Την τελευταία εβδομάδα τού Νοεμβρίου 2022 τα νήπια και προνήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης συμμετείχαν σε δράσεις με θέμα τη σπορά και το ψωμί.