Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Οι μαθητές των Ε΄ και Στ΄ τάξεων τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης συναντήθηκαν με τους μικρούς μαθητές τού Νηπιαγωγείου και τής Α΄ τάξης.

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, σε κλίμα κατάνυξης και χαράς, οι μαθητές τής Ε΄ τάξης με τη συνοδία τής καθηγήτριας Μουσικής κ. Αρετής Γιαννακουδάκη, έψαλαν τα κάλαντα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα μικρά παιδιά τού Νηπιαγωγείου, προσφέροντάς τους υπέροχες στιγμές γαλήνης και χαράς. Οι μελωδικές τους φωνές αντήχησαν στους διαδρόμους και στις αίθουσες τού Νηπαγωγείου, μεταφέροντας μηνύματα αγάπης και αγαλλίασης σε όλο το Σχολείο.
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε μια πολύ ζεστή εκδήλωση, κατά την οποία οι μικροί μαθητές τής Α΄ Δημοτικού έψαλαν τα κάλαντα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια παρέα με τους μαθητές τής Στ΄ τάξης. Οι μεγαλύτεροι μαθητές συνόδευαν με τη μουσική τους τα τραγούδια, πλημμυρίζοντας το Σχολείο με γλυκιές μελωδίες. Λίγο πριν ολοκληρωθεί αυτή η σύντομη εκδήλωση, μικροί και μεγάλοι μαθητές αντάλλαξαν γλυκίσματα και δωράκια που είχαν παρασκευάσει μόνοι τους.