Αρσάκεια Πατρών
Σε μια ξεχωριστή Λέσχη Ανάγνωσης είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι μαθητές τού Αρσακείου Δημοτικού Πατρών και οι γονείς  τους το Σάββατο 16 Μαΐου 2015.

Το Σάββατο 15 Μαρτίου 2015, με τη 2η Λέσχη Ανάγνωσης το Αρσάκειο Δημοτικό Πατρών γέμισε χαρούμενες φωνές. Οι λιλιπούτειοι βιβλιόφιλοι μαθητές ήρθαν έτοιμοι να ταξιδέψουν, για μια ακόμα φορά, στον μοναδικό κόσμο του βιβλίου.

Μια ξεχωριστή ευκαιρία δόθηκε στους μικρούς αναγνώστες της «Βιβλιοχαράς» το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014.
Οι μαθητές γνώρισαν καλύτερα την αξία του «Σεβασμού» μέσα από τα βιβλία που επεξεργάστηκαν.
Οι Α΄ και Β΄ τάξεις επεξεργάστηκαν το βιβλίο της Ρ. Ρώσση-Ζαΐρη «Το ψαράκι που φορούσε γυαλιά», οι Γ΄ και Δ΄ τάξεις επεξεργάστηκαν το βιβλίο της Φ. Νικολούδη «Το χαρούμενο λιβάδι» και οι Ε΄και ΣΤ΄ τάξεις επεξεργάστηκαν το βιβλίο "Καπετάν Ζωή" της Ε. Πριοβόλου. Τα βιβλία αυτά κατάφεραν να ευαισθητοποιήσουν τους  μαθητές μας και να τους βοηθήσουν να συνειδητοποιήσουν τη σημασία της αξίας του «Σεβασμού».
Θέματα όπως η διαφορετικότητα, ο σεβασμός στο περιβάλλον, ο σεβασμός στους κανόνες του διαλόγου απασχόλησαν παιδιά κι εκπαιδευτικούς. Δράσεις, παιχνίδια, εικαστικές δημιουργίες συμπλήρωσαν ευχάριστα και δημιουργικά  την επεξεργασία των βιβλίων.  Απολαύστε τους εν δράσει!