Αρσάκεια Πατρών
Εμείς οι εκπαιδευτικοί του Αρσακείου Δημοτικού Πάτρας  θέλοντας τα παιδιά μας να ανακαλύψουν τον συναρπαστικό κόσμο των βιβλίων έχουμε εδώ και τρία χρόνια οργανώσει τη δική μας Λέσχη Ανάγνωσης, τη «Βιβλιοχαρά».

Μέσα από τα βιβλία ακονίζεται η σκέψη μας, πλουτίζεται το συναίσθημα μας, ευρύνονται οι ορίζοντες μας, ελευθερωνόμαστε από τη μονοτονία της καθημερινότητας. Η σημασία λοιπόν και η αξία του βιβλίου είναι τεράστια. Διαλύει τα σκοτάδια της αμάθειας και ψυχαγωγεί.

Το απόγευμα τού Σαββάτου στις 23 Νοεμβρίου 2013 έγινε μια ξεχωριστή συνάντηση για τους μικρούς βιβλιοφάγους τού Αρσακείου Δημοτικού Πατρών. Η πρώτη Λέσχη Ανάγνωσης ήταν γεγονός!

Η δεύτερη συνάντηση τής Λέσχης Ανάγνωσης «Βιβλιοχαρά» τού Αρσακείου Δημοτικού Πατρών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014.

Στις 8 Μαρτίου 2014 οι μικροί αναγνώστες τού Αρσακείου Δημοτικού Πάτρας έλαβαν μερος στην τρίτη συνάντηση τής «Βιβλιοχαράς», τής Λέσχης Ανάγνωσης τού Σχολείου.

Σε μια διαφορετική Λέσχη Ανάγνωσης είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι μαθητές όλων των τάξεων τού Αρσακείου Δημοτικού Πατρών το Σάββατο 10 Μαΐου 2014.