Αρσάκεια Ιωαννίνων
Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, οι μαθητές όλων των τάξεων τού Αρσακείου Δημοτικού  Ιωαννίνων παρακολούθησαν και συμμετείχαν στα χριστουγεννιάτικα δρώμενα στους χώρους τού Σχολείου.
Οι μικροί μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων τραγούδησαν και παρουσίασαν διαδραστικά το "Santa song". Φιλοτέχνησαν επίσης κάρτες-σκουφάκια τού Santa Claus με πολύχρωμες ευχές.
Οι μαθητές των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων παρακολούθησαν αποσπάσματα κλασικών χριστουγεννιάτικων ταινιών, έπαιξαν παντομίμα, σκηνοθέτησαν και δημιούργησαν τις δικές τους εκδοχές των έργων και τα παρουσίασαν στους συμμαθητές τους. Ακόμη ευχήθηκαν στον καλύτερό τους φίλο και την οικογένεια τους με χριστουγεννιάτικες κάρτες και γράμματα που συνέθεσαν και διακόσμησαν οι ίδιοι. Τα παιδιά κυνήγησαν τους θησαυρούς των Χριστουγέννων και χόρεψαν με γιορτινά τραγούδια.
Και όλα αυτά στα Αγγλικά!
Το σαββατιάτικο απόγευμα όμως κύλησε ευχάριστα και για τους γονείς των μαθητών, που με προτροπή των παιδιών φιλοτέχνησαν στολίδια από πηλό, συνέθεσαν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες κάρτες, έγραψαν το δικό τους «Letter to Santa!» και χόρεψαν μαζί με τα παιδιά σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.