Στο μάθημα τής Ελληνικής Παράδοσης και των Ελληνικών οι μαθητές τής Α΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης μίλησαν για τον τρύγο και τη σημασία τού σταφυλιού και τού κρασιού στη διατροφή μας.
Έτσι στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2012, τα παιδιά τής Α΄2 και Α΄1 τάξης, αντίστοιχα, θα γίνουν μικροί ζαχαροπλάστες και θα φτιάξουν στην τάξη, μαζί με τη δασκάλα τους και τη δασκάλα τής Ελληνικής Παράδοσης, λαχταριστά μουστοκούλλουρα. Θα ανακατέψουν τον μούστο, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη και τα υπόλοιπα υλικά και θα κάνουν τα δικά τους κουλλουράκια. Θα τα ψήσουν στην καντίνα τού Σχολείου και το μεσημέρι θα τα προσφέρουν στο οικογενειακό τους τραπέζι.