Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Στο πλαίσιο τού φιλανθρωπικού παζαριού, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, μαθητές τού Β΄Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης σχεδίασαν εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα στολίδια, καθώς και σκουλαρίκια με χριστουγεννιάτικο θέμα, και εκτύπωσαν τα σχέδιά τους στον 3D Printer τού Σχολείου, με την καθοδήγηση των καθηγητριών Πληροφορικής.

Οι μαθητές μας, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και ζήλο, σχεδίασαν για καλό σκοπό και συνεργάστηκαν άψογα μεταξύ τους για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Έχοντας κατακτήσει τις σχεδιαστικές αρχές και κατανοήσει την τρισδιάστατη εκτύπωση, στο πλαίσιο τής σχολικής αλληλεπίδρασης, λειτούργησαν με φαντασία και δημιουργικότητα. 

Την ημέρα τού παζαριού χάρηκαν ιδιαίτερα που είδαν τα στολίδια τους, καθώς και τα σκουλαρίκια να ενθουσιάζουν, τόσο τους συμμαθητές τους όσο και τους καθηγητές τού Σχολείου.

Τα έσοδα από τις τρισδιάστατες δημιουργίες ενίσχυσαν διάφορα ιδρύματα για παιδιά.

Την επιμέλεια και την καθοδήγηση τής σχεδίασης των τρισδιάστατων αντικειμένων είχαν οι καθηγήτριες Πληροφορικής κ. Αρχοντούλα Σαββιδάκη και Ξένια Τριάντη, ενώ την επιμέλεια τής τρισδιάστατης εκτύπωσης είχε ο καθηγητής Πληροφορικής του Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Λυκείου κ. Ανδρέας Χατζηορφανός.