Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Η ακολουθία τού Αγιασμού στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Γυμνάσια Εκάλης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, στις 10 το πρωί, στο θέατρο των Σχολείων, από τον αιδεσιμολογιότατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Ελισαίο Κυνούση παρουσία όλων των μαθητών και καθηγητών τού Σχολείου.

Μετά το τέλος τής Ακολουθίας ο π. Ελισαίος μίλησε στους μαθητές για την έννοια τής ελευθερίας που ο Θεός έδωσε ως δώρο στον άνθρωπο και για τη σημασία τού Αγιασμού στην έναρξη τής σχολικής χρονιάς. Ευχήθηκε, επίσης, στο διδακτικό προσωπικό και στους μαθητές καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής τού Α΄ Αρσακείου-Τοσίτσείου Γυμνασίου Εκάλης κ. Μ. Καπετανής, φιλόλογος, ευχαρίστησε τον π. Ελισαίο για την αγάπη του για τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία και για την αδιάλειπτη παρουσία του, όποτε του έχει ζητηθεί, και ευχήθηκε στους μαθητές καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και προκοπή.

Στην τελετή παρευρέθη εκ μέρους τού Δήμου Διονύσου ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προσχολικής Αγωγής και Πρωτοβάθμιας Υγείας κ. Ν. Κοκκαλάς, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους μαθητές.