Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 έγινε η καθιερωμένη ενημέρωση των γονέων των μαθητών τής Α΄ τάξεως τού Α΄ και τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Λυκείου Εκάλης. Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό που απηύθυνε στους γονείς η Επόπτρια των Σχολείων τής Φ.Ε. κ. Νέλλη Παππά. Τους γονείς υποδέχθηκαν και ενημέρωσαν οι Διευθυντές των δύο Λυκείων Εκάλης κ. Χρήστος Δευτεραίος και κ. Γεώργιος Χρονόπουλος, οι Υποδιευθύντριες των δύο Λυκείων κ. Ευγενία Δοδοπούλου και Ευτυχία Σταματέλλου, η Προϊσταμένη των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών των Σχολείων της Φ.Ε. κ. Πολυξένη Παρασκευοπούλου, η επικεφαλής του Ρητορικού Ομίλου κ. Ειρήνη Τσαγκαράκη και οι καθηγήτριες Ξένων Γλωσσών κ. Μαρία-Ελένη Γιαννάκη (Αγγλικής) και Μαρία Φωτιάδη (Γερμανικής). Παρέστησαν, επίσης, οι υπεύθυνες καθηγήτριες των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών των Αρσακείων Εκάλης κ. Ιωάννη Κούρτη και Αικατερίνη Ζαχαροπούλου.

Η ενημέρωση προσέφερε στους γονείς τη δυνατότητα να μάθουν πολύτιμες πληροφορίες για τη φοίτηση και τις απουσίες, τον εσωτερικό κανονισμό και την πειθαρχία, τα διδακτικά αντικείμενα, τον τρόπο εξέτασης και προαγωγής στο Λύκειο, καθώς και τις επιτυχίες των Σχολείων μας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Πληροφορήθηκαν, ακόμη, για τις πολιτιστικές και άλλες δράσεις που υλοποιούν τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Λύκεια Εκάλης.

Χαιρετισμό στους γονείς τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Λυκείου Εκάλης απηύθυνε και η Πρόεδρος τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τού Σχολείου κ. Ε. Μαντωνανάκη-Μπαλαφούτα. Η συνάντηση αυτή έγινε, επίσης, αφορμή για έναν χρήσιμο διάλογο, επίλυση αποριών και αλληλογνωριμία ανθρώπων που έχουν ένα κοινό στόχο, την πρόοδο και την ευημερία των μαθητών μας!