Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
Καλή Πράξη - Πάσχα 2024

Κάθε χρόνο οι μαθητές και οι μαθήτριες τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τις ημέρας αγάπης τού Πάσχα συμμετέχοντας σε πράξεις αγάπης, συμπαράστασης και προσφοράς στους συνανθρώπους μας, διαμορφώνοντας αξίες και στάσεις που θα τους οδηγούν στη ζωή τους.

Καλή Πράξη Χριστουγέννων 2023

Κάθε χρόνο τα παιδιά μας έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων με πράξεις φιλανθρωπίας και αγάπης, τη χαρά τής προσφοράς και την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο...

Πασχαλινή Πράξη Αγάπης

Με αφορμή τις ημέρες Αγάπης τού Πάσχα οι μαθητές και μαθήτριες τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης αποφάσισαν να ενισχύσουν οικονομικά οργανισμούς που επιτελούν αξιόλογο φιλανθρωπικό έργο, αλλά και συνανθρώπους με προβλήματα οικονομικά ή υγείας.

Καλή πράξη Χριστουγέννων

Οι μαθητές τής Β΄ τάξης τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης, στις 20 Δεκεμβρίου 2022, βίωσαν τη χαρά τής προσφοράς με αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους και κυρίως τα παιδιά.

Πράξεις Αγάπης για τα Χριστούγεννα 2022

Κάθε χρόνο τα παιδιά μας έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων με πράξεις αγάπης, συμπαράστασης και προσφοράς στους συνανθρώπους μας, διαμορφώνοντας αξίες και στάσεις που θα τους οδηγούν στη ζωή τους.

Καλοκαιρινό παζάρι - Καλή πράξη

Οι μαθητές τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης, με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των γονέων τους, των δασκάλων και τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, οργάνωσαν καλοκαιρινό παζάρι, την Τρίτη 17 Μαΐου 2022.

Πασχαλινές στιγμές αγάπης και προσφοράς 2022

Για άλλη μια φορά τις άγιες ημέρες τού Πάσχα, γονείς, δάσκαλοι και μαθητές τού Α΄Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης, στις 15 Απριλίου 2022, συνεργάστηκαν σε μια πράξη αλληλεγγύης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Καλή Πράξη - Χριστούγεννα 2021

Για άλλη μια φορά οι μαθητές, γονείς και δάσκαλοι τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Σχολείου Εκάλης δραστηριοποιήθηκαν τις ημέρες των Χριστουγέννων με πράξεις προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης σε συνανθρώπους και φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Πράξεις Προσφοράς και Αγάπης

Η προσφορά προς τον συνάνθρωπο υλοποιείται συνήθως μέσα από τις καλές πράξεις, που οργανώνει το Α΄ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Δημοτικό Εκάλης την περίοδο των μεγάλων χριστιανικών εορτών.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι Αγάπης

Οι μαθητές τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης, με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των γονέων τους, των δασκάλων και τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, πήραν μέρος στο χριστουγεννιάτικο παζάρι Αγάπης, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019.