Αγαπητοί γονείς, αγαπημένοι μας μαθητές,
Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και για τρεις εβδομάδες, για να προστατευθούμε από την πανδημία του κορωνοϊού, εφαρμόζουμε απαγορευτικό προσέλευσης μαθητών στον χώρο του σχολείου. Θα ρωτήσει κανείς: «το σχολείο μας κλείνει;».
Όχι, φυσικά. Το σχολείο δεν κλείνει! Αλλάζει όμως μορφή. Προσαρμόζεται στις ανάγκες και στις συνθήκες. Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, θα είμαστε μαζί αξιοποιώντας την τεχνολογία και μεταφέροντας ψηφιακά το πρόγραμμα του σχολείου στον οικιακό υπολογιστή. Θα είμαστε μαζί αλλά εξ αποστάσεως. Ο δάσκαλος θα κάθεται μεν απέναντι από τους μαθητές στην οθόνη του υπολογιστή, αλλά θα βρίσκεται δίπλα τους, για ό,τι χρειαστούν, όπως επιτάσσει το λειτούργημά του. Γιατί το σχολείο ποτέ δεν κλείνει, παρά μόνο για διακοπές.
Αγαπημένα μας παιδιά, να είστε υγιείς εσείς και οι οικείοι σας. Η σκέψη μας είναι μαζί σας. Είμαστε δίπλα σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας από την πρώτη στιγμή του απαγορευτικού, όπως είχε συμβεί και την προηγούμενη φορά. Αυτή τη φορά είμαστε όλοι πιο σοφοί και πιο προετοιμασμένοι.

Καλή αντάμωση τον Δεκέμβριο!
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Καθηγητών του Β’ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού