Τετάρτη 9/10/2013: πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση υποδοχής των οκτώ χωρών εταίρων που συμμετέχουν στην πολυμερή σχολική σύμπραξη Comenius: “The healthy young people of today are the future of Europe tomorrow”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Καθηγητής κ. Ιωάννης Παρασκευόπουλος, οι εκπρόσωποι του Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, η Συντονίστρια τού προγράμματος Comenius-Regio κ. Παπατριανταφύλλου, η Προϊσταμένη Διοικητικών Θεμάτων κ. Σαραντοπούλου και ο εκπρόσωπος του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Καργάκος.

Η υποδιευθύντρια του Β’ Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού κ. Σοφία Ραπτάκη καλωσόρισε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ενώ  η Βυζαντινή και Παραδοσιακή χορωδία των Σχολείων μας  υποδέχθηκε τους καλεσμένους με τραγούδια του τόπου μας. Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί και ανασκόπηση όλων των δραστηριοτήτων των χωρών κατά την πρώτη χρονιά του προγράμματος. Τέλος, πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικών πλακετών από τον Καθηγητή κ. Ιωάννη Παρασκευόπουλο στους συντονιστές των ξένων αποστολών.

Η ημέρα συνεχίστηκε με ξενάγηση στον Βράχο της Ακρόπολης και το Μουσείο, με μαθητές και εκπαιδευτικούς απόλυτα ενθουσιασμένους. Την Πέμπτη 10/10/2013 θα πραγματοποιηθούν αθλητικές εκδηλώσεις με τίτλο «Comenius Olympic Games»  με την συμμετοχή του  Προέδρου του Συλλόγου Ολυμπιονικών Ελλάδος κ. Ταμπάκο και τις αθλήτριες διεθνούς κύρους κ. Σκαφίδα και κ. Γερασίμου.

001a 002a 003a 004a
Πατήστε τις εικόνες για μεγέθυνση