Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Στο πλαίσιο τού μαθήματος τής Αγγλικής Γλώσσας, οι μαθητές των τάξεων Δ΄ και Ε΄  τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης παρακολούθησαν, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, τη θεατρική παράσταση με τίτλο: “Cinderella or Cinderellο?”, στο Αμφιθέατρο τού Σχολείου μας, και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου οι μαθητές των τάξεων Β΄ και Γ΄ τάξεων παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση με τίτλο: “ little Red Riding Hood”.


Οι παραστάσεις ήταν μια δημιουργία τού English Theater Club.
Οι μικροί μας μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν απλές διασκευές των κλασικών παραμυθιών. Παρακολούθησαν το τυχερό – άτυχο αγόρι Cinderellο να βρίσκει την πριγκίπισσα των ονείρων του και ακολούθησαν την Κοκκινοσκουφίτσα στο σπίτι τής γιαγιάς της, όπου έφτιαξε ζεστή σούπα για τον λύκο και το μωρό του.
Σκοπός των παραστάσεων ήταν να γνωρίσουν οι μαθητές μας τη χρήση τής αγγλικής γλώσσας μέσα από έναν διασκεδαστικό και απλό τρόπο, μακριά από τις καθημερινές ασκήσεις. Παράλληλα, η ευκαιρία που τους δόθηκε να συμμετάσχουν ενεργά στα δρώμενα τόνισε την αυτοπεποίθησή τους στη γλώσσα που μαθαίνουν.
Οι μαθητές διατύπωσαν τις εντυπώσεις τους λέγοντας:

"Η παράσταση "Cinderella or Cinderello?" τού English Theater Club ήταν διασκεδαστική, γιατί συμμετείχαμε χορεύοντας και τραγουδώντας.
Ήταν μια παράσταση διαφορετική από την αρχική, με εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά. Η γλώσσα ήταν απλή και κατανοητή. Ήταν μια καλή εξάσκηση στα Αγγλικά μας!"