Σκοπός τής τρίτης φάσης ήταν οι εμπλεκόμενοι στο έργο μαθητές να μιλήσουν για τις διατροφικές τους συνήθειες στον χώρο τού σχολείου, να παρουσιάσουν το κυλικείο ή το εστιατόριο τού σχολείου τους και να προβληματιστούν σχετικά με το τι θεωρούν υγιεινό κολατσιό για τους μαθητές και τι όχι. Οι μαθητές των 10 ευρωπαϊκών σχολείων (από τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Τουρκία, την Πολωνία, την Ελλάδα και την Εσθονία) που συμμετέχουν στο πρόγραμμα βρήκαν το θέμα τού τρίτου κατά σειρά βίντεο που θα έπρεπε να τους απασχολήσει εξαιρετικά ενδιαφέρον και με συνεργασία και δημιουργική διάθεση γύρισαν το σχετικό βίντεο που μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί.
Για τη δημιουργία του συγκεκριμένου βίντεο συνεργάστηκαν 15 μαθητές τής Β΄ τάξης και 14 μαθητές τής Γ΄ τάξης, τους οποίους ενέπνευσε και καθοδήγησε η καθηγήτρια Αγγλικών κ. Κατερίνα Κυριακίδου.
View the embedded image gallery online at:
https://arsakeio.gr/gr/thessaloniki/thessaloniki-junior-high/events-activities/27926-school-canteen-what-do-students-eat?layout=default&print=1&tmpl=component#sigProId95b53eb9c4
https://arsakeio.gr/gr/thessaloniki/thessaloniki-junior-high/events-activities/27926-school-canteen-what-do-students-eat?layout=default&print=1&tmpl=component#sigProId95b53eb9c4