Εκτύπωση

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε δίωρη επιμόρφωση στο πλαίσιο τού σχεδίου δράσης «Δημιουργώ δοκιμασίες αυτοαξιολόγησης με τη βοήθεια των ψηφιακών μέσων», που υλοποιείται το τρέχον σχολικό έτος στο Β΄ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού.

Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε από την κ. Ραμπαούνη Δήμητρα (ΠΕ86), συντονίστρια τής δράσης, και την παρακολούθησαν οι καθηγητές που συμμετέχουν στη δράση: κ. Βραχνός Χρήστος (ΠΕ03), Τριανταφύλλου Δήμος (ΠΕ03), Καργάκος Γιάννης (ΠΕ02), Αγιασοφίτη Δήμητρα (ΠΕ02), Πράπα Εύη (ΠΕ04) και Τσιχλή Κατερίνα (ΠΕ07).

Στην επιμόρφωση παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες που παρέχει η πλατφόρμα τού Σχολείου e-arsakeio για τη δημιουργία αυτοαξιολογήσεων, καθώς και για τον τρόπο αξιοποίησής τους στην τάξη και στα διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα.

Συζητήθηκαν, επίσης, όλες οι απορίες/δυσκολίες που αντιμετώπιζε κάθε εκπαιδευτικός και η επιμόρφωση ολοκληρώθηκε με τη συμφωνία όλων να υλοποιήσουν αξιολογήσεις στα τμήματά τους και να είναι σε συνεχή επικοινωνία και ανατροφοδότηση σχετικά με την πορεία τής εν λόγω δράσης.