Έχοντας μιλήσει για τη γαλλική κουζίνα, τις γαλλικές σπεσιαλιτέ και γαλλικά φαγητά που είναι γνωστά και στη χώρα μας, στις 4 Μαΐου 2015 οι μαθητές παρασκεύασαν το πρώτο τους γαλλικό γλυκό, «la mousse au chocolat», ακολουθώντας τη συνταγή τού βιβλίου. Τα παιδιά απόλαυσαν τόσο το γλύκυσμα όσο και αυτή την ξεχωριστή δραστηριότητα.
Την επιμέλεια και την οργάνωση τής δράσης είχε η καθηγήτρια κ. Αγγελική Παπαδημητροπούλου.
View the embedded image gallery online at:
https://arsakeio.gr/en/diakriseis/457-greek/more/foreign-languages/french/students-activities/23865-dhmiourgw-thn-prwth-mou-gallikh-syndagh#sigProId9bf0bd93e0
https://arsakeio.gr/en/diakriseis/457-greek/more/foreign-languages/french/students-activities/23865-dhmiourgw-thn-prwth-mou-gallikh-syndagh#sigProId9bf0bd93e0