e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Η Αρσακειούπολη φέτος γίνεται Περιβαλλοντοπόλ και είναι έτοιμη με την Επίλεκτη Ομάδα Πρακτόρων της -ΠΑΙΔΙΑ- καθώς και τους Ερευνητές και Επιστήμονές της -ΓΟΝΕΙΣ- να υποδεχτεί και να εκπαιδεύσει τους νέους μαχόμενους πράκτορες του πλανήτη μας!

Η ευφάνταστη διασκευή του βραβευμένου βιβλίου της Ελένης Ανδρεάδη «Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη» δίνει την ευκαιρία για άλλη μια αλληλεπίδραση παιδιών, εκπαιδευτικών και γονέων στον ίδιο χώρο με κοινό στόχο τη διάδοση θετικών μηνυμάτων για το περιβάλλον.

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 θα αποφοιτήσουμε όλοι μαζί από το Νηπιαγωγείο από κοινή θέση δράσης, φτιάχνοντας κοινές αναμνήσεις που θα γεμίσουν αγάπη και αισιοδοξία την καρδιά μας!

Το «Εκπαιδεύσου στην Περιβαλλοντοπόλ» είναι η κατάληξη του προγράμματος «Η γη κι εγώ» που υλοποιήσαμε φέτος.

Τόσο η παράσταση όσο και το πρόγραμμα προσπάθησαν να δώσουν τη σκυτάλη για τα περιβαλλοντικά ζητήματα στα παιδιά, τα οποία είναι η δύναμη του πλανήτη μας γιατί μόνο με τον δικό τους ενθουσιασμό και παραγωγικό πείσμα μπορούμε κι εμείς οι «δυσκολούληδες» μεγάλοι να αλλάξουμε τις καθημερινές μας πράξεις και να παρακινηθούμε σε έναν τρόπο ζωής φιλικό στο περιβάλλον.

Ας μην ξεχνάμε ότι μια αποστολή διάσωσης του πλανήτη στηρίζεται στην ανθρώπινη πρωτοβουλία και μας εμπλέκει όλους, καθώς το μέλλον του είναι υπόθεση όλων μας.

Βασιλική Πάχτα
Διευθύντρια Νηπιαγωγείου