e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Αγαπητοί γονείς,

Το Β’ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού συνεχίζει δυναμικά τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις του. Μπορείτε να δείτε ακολούθως μία επιλογή από τις σημαντικότερες δραστηριότητες και εκδηλώσεις για τον μήνα Φεβρουάριο.

Συζήτηση τελειοφοίτων με τον Διεθνολόγο κ. Άγγελο Συρίγο για τα ελληνοτουρκικά

Οι τελειόφοιτοί μας συζητούν με τον Διεθνολόγο κ. Άγγελο Συρίγο για τα ελληνοτουρκικά και ενημερώνονται για διάφορα φλέγοντα θέματα της διεθνούς πολιτικής σκηνής.

Περισσότερα

Μνημόνιο Συνεργασίας με το «Χαμόγελο του παιδιού»

Το Β’ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού, εκπροσωπούμενο από τη Διευθύντρια Νέλλη Παππά, υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το «Χαμόγελο του παιδιού», που προβλέπει την εφαρμογή και διάδοση επωφελών πρακτικών για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών.

Περισσότερα

«ΟΧΙ ΒΙΑ» από τους μαθητές της Γ’ λυκείου

Με πρωτοβουλία του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου, οι μαθητές της Γ’ λυκείου σχημάτισαν στον στίβο του σχολείου με τα σώματά τους και με τα σακίδιά του το σύνθημα ΟΧΙ ΒΙΑ για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού στην Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα

Διεθνής Ημέρα Μητρικής Γλώσσας

Η Διεθνής Ημέρα Μητρικής Γλώσσας τιμήθηκε στο σχολείο μας με σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, αλλά και με ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που αποτυπώνει το γλωσσικό προφίλ του μαθητικού πληθυσμού του Β’ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού.

Περισσότερα

Διακρίσεις μαθητών μας

Σημειώσαμε πολλές διακρίσεις σε διάφορα επίπεδα: μία μαθήτρια της Α’ τάξης πήρε την πρώτη θέση στον ανεπίσημο διαγωνισμό “Juvenes Translatores” («Νεαροί Μεταφραστές») με κείμενο από τα γαλλικά (πατήστε εδώ), τρεις μαθητές (δύο από τη Γ’ λυκείου και ένας από τη Β’ λυκείου) πέρασαν στην επόμενη (περιφερειακή) φάση της Οικονομικής Ολυμπιάδας (πατήστε εδώ) και ένας μαθητής της Β’ λυκείου βραβεύτηκε από την Υπουργό Παιδείας για τη συμμετοχή και διάκρισή του στην Εθνική Ομάδα Ρομποτικής που εκπροσώπησε επάξια τη χώρα μας στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής του 2021 (πατήστε εδώ).


***

Και μην ξεχνάτε:

Αποκτήστε μια σφαιρική εικόνα για τα Σχολεία της Φ.Ε. εδώ.

Ακολουθήστε τα Αρσάκεια στα κοινωνικά δίκτυα: Facebook Instagram LinkedIn Youtube

Μάθετε την ιστορία της Φ.Ε. και των Αρσακείων εδώ: https://history.arsakeio.gr/index.php