e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Οι μαθητές τής Α΄ τάξης τού Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 1η Απριλίου 2016, πραγματοποίησαν ημερήσια εκδρομή στο κτήμα «Λίκνο», στο Λευκοχώρι Σερρών. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές με τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους σε ένα όμορφο και περιποιημένο περιβάλλον μακριά από τη σχολική καθημερινότητα.
Οι μαθήτριες Βασιλική Κολτσάκη και Κοραλία Αλμπάνη γράφουν για τις όμορφες στιγμές που πέρασαν:
«Οι εκδρομές που διοργανώνει το Σχολείο μάς αρέσουν πάρα πολύ! Μία από τις ωραιότερες εκδρομές, η οποία μας άφησε πολύ ευχάριστες αναμνήσεις, ήταν η ημερήσια εκδρομή. Πραγματοποιήθηκε σε ένα πανέμορφο κτήμα κοντά στην Θεσσαλονίκη.
Το ταξίδι μας ξεκίνησε υπέροχα. Τα συναισθήματά μας ήταν ανάμεικτα, παρά τον τεράστιο ενθουσιασμό μας, η περιέργεια για το άγνωστο που θα συναντούσαμε δεν έπαυε υπάρχει. Μόλις φτάσαμε στον προορισμό μας, όλα τα παιδιά κατέβηκαν βιαστικά από το λεωφορείο θέλοντας να εξερευνήσουν το κτήμα. Μέσα σε λίγη ώρα, όλα τα παιδιά τακτοποιήθηκαν και ξεκίνησαν το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ τυχεροί, διότι το κτήμα είχε υπέροχες εγκαταστάσεις και κανείς δεν έμεινε δυσαρεστημένος. Η εκδρομή κορυφώθηκε όταν μάθαμε ότι υπήρχε η δραστηριότητα «Στίβος περιπέτειας». Επρόκειτο για μια αξέχαστη εμπειρία. Στόχος μας ήταν να περάσουμε μέσα από ένα δάσος που έκρυβε πολλές παγίδες. Ήταν μια ριψοκίνδυνη αλλά διασκεδαστική περιπέτεια, που μας έφερε πιο κοντά στη φύση.
Και φυσικά δεν έλειψαν οι νόστιμες λιχουδιές. Το προσωπικό μάς περιποιήθηκε, ψήνοντας νόστιμα σουβλάκια που όλοι απολαύσαμε. Πρόσωπα χαρούμενα, γέλια και τραγούδια ήταν τα χαρακτηριστικά αυτής τής εξόρμησης μέχρι και το απόγευμα που επιστρέψαμε στο Σχολείο. Εκεί αποχαιρετιστήκαμε, καθηγητές και μαθητές, γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις. Αυτή η εκδρομή θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας!»