e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε και εφέτος στα Αρσάκεια Σχολεία Θεσσαλονίκης το 4ο Τουρνουά Μπάσκετ «3 on 3».
Τριάντα εννιά (39) ομάδες αγοριών και κοριτσιών γέμισαν με ζωντάνια, κέφι, μαχητικότητα και χαμόγελα το κλειστό Γυμναστήριο των Αρσακείων, στο σύνολο 130-140 μαθητές, αρκεί να αναφερθεί ότι κάποιες ομάδες κατέβηκαν με 4 και 5 παίκτες.
Συμμετείχαν ομάδες από τον Αχιλλέα Τριανδρίας, τον ΑΣΑ Ασβεστοχωρίου, τα Δημοτικά σχολεία Ωραιοκάστρου, Φιλύρου, Επανωμής, το 105ο Δημοτικό, το 2ο Καλαμαριάς και φυσικά οι μαθητές των Αρσακείων Σχολείων.
Όλοι οι συμμετέχοντες επέδειξαν αγωνιστικότητα, αλλά κυρίως αθλητικό πνεύμα, καθώς όλοι αγωνίστηκαν αποκλειστικά και μόνο για το παιχνίδι και όχι για τη νίκη ή το έπαθλο.
Βέβαια, χωρίς την παρουσία κάποιων ανθρώπων η διοργάνωση δεν θα ήταν δυνατή. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην πρόεδρο τού Συλλόγου Αποφοίτων τού Αρσακείου Θεσσαλονίκης Αικατερίνη Ιωαννίδου για τη στήριξη της διοργάνωσης, στον γιατρό των αγώνων και απόφοιτο τού Αρσακείου Δημήτρη Ζούζουλα που είναι πάντα δίπλα στο Σχολείο του, στους απόφοιτους Χρήστο Καζαντζή και Κώστα Παπαδόπουλο, που βοήθησαν στη διαιτησία, και βέβαια στο δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο τού Σχολείου αλλά και σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συνέβαλαν ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία το Τουρνουά.