e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, από τις 10.00 μέχρι τις 14.30, το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης, μαζί με τα υπόλοιπα Αρσάκεια Σχολεία σε όλη την Ελλάδα, άνοιξε τις πόρτες του και προσκάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους νέους μαθητές που πρόκειται να φοιτήσουν το σχολικό έτος 2018-2019 στα τμήματα νηπίων - προνηπίων, καθώς και τα μικρότερα ή μεγαλύτερα αδέρφια και φίλους τους, σε μια συνάντηση πρώτης γνωριμίας.
Η όλη δράση αποσκοπούσε να δώσει την ευκαιρία στα καινούργια παιδιά να αποκτήσουν μια εμπειρία από το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο, καθώς και στους γονείς τους να ενημερωθούν για την παιδεία που προσφέρουν και τις δράσεις που πραγματοποιούν τα Αρσάκεια Σχολεία.
Με ιδιαίτερη χαρά οι νηπιαγωγοί υποδέχθηκαν τα παιδιά και τους γονείς τους και τους ξενάγησαν στους χώρους τού Νηπιαγωγείου.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα δημιουργικό πρωινό με ποικίλα βιωματικά εργαστήρια, παιχνίδια, κατασκευές και πολλές εκπλήξεις.
Οι γονείς παρακολούθησαν την ομιλία - παρουσίαση τής Προϊσταμένης τού Νηπιαγωγείου κ. Β. Πάχτα σχετικά με την ιστορία και την παιδεία που προσφέρουν τα Αρσάκεια Σχολεία, καθώς και για τις δράσεις και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης.
Η ημέρα έκλεισε με τη συναυλία των Μουσικών Συνόλων τού Δημοτικού, στην οποία τα παιδιά που φοιτούν ήδη εφέτος στο Νηπιαγωγείο συμμετείχαν παρουσιάζοντας δύο μουσικοκινητικά δρώμενα σε όλους τους προσκεκλημένους τού Σχολείου.