e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 το Α΄ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης διοργάνωσε εκδήλωση, στο Θέατρο των Σχολείων, με τίτλο «Η ζωή μας στο Σχολείο 2024». Οι μαθητές όλων των τάξεων παρουσίασαν και παρακολούθησαν δράσεις και δημιουργικές δραστηριότητες, στις οποίες συμμετείχαν κατά τη διάρκεια τής σχολικής χρονιάς 2023-2024.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά τραγούδησαν με τη συνοδία ορχήστρας, παρουσίασαν καλλιτεχνικές δημιουργίες τους, αλλά και δράσεις τις οποίες υλοποίησαν στο πλαίσιο τού Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, των 15ων Αρσάκειων Ρητορικών Αγώνων, τής Ημέρας Φυσικών Επιστημών, των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, τής Ζώνης Πολιτισμού αλλά και των μαθημάτων Ρομποτικής και Τεχνολογίας.

Επίσης, παρουσιάστηκαν εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Σχολείο μας κατά τη φετινή χρονιά, όπως ήταν η επίσημη γιορτή τής 28ης Οκτωβρίου και τα αφιερώματα στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων και στα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί, τέλος, η προβολή φωτογραφιών από την τριήμερη εκδρομή τής Γ΄ τάξης στα Ιωάννινα.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι στον χώρο γύρω από το Θέατρο είχαν εκτεθεί έργα μαθητών από το μάθημα τής Τεχνολογίας όλων των τάξεων.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν όλοι οι εκπαιδευτικοί τού Σχολείου μας και, ιδιαιτέρως, η κ. Αικ. Κατσιάνου, φιλόλογος, η κ. Αδ. Ξηρίδου, πληροφορικός, και η κ. Κυρ. Πρεβενιού, καθηγήτρια Καλλιτεχνικών. Όλοι, μαθητές και καθηγητές, απόλαυσαν την ημέρα ενόψει τής εξεταστικής περιόδου τού Ιουνίου.

image001