e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τού 2ου Άξονα τής Εσωτερικής Αξιολόγησης τής Σχολικής Μονάδας, με θέμα «Διαρροή και Φοίτηση», οι μαθητές τού Αρσακείου-Τοσιτσείου Νηπιαγωγείου Εκάλης και τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Σχολείου Εκάλης είχαν την ευκαιρία, με την καθοδήγηση τής θεατρολόγου κ. Η. Κεραμοπούλου, να συμμετάσχουν, στις 17 Μαΐου 2024, σε μία δράση σχετική με την «Ομαλή Μετάβαση των παιδιών του Νηπιαγωγείου στο Δημοτικό».

Συγκεκριμένα, οι μαθητές τής Ε΄ τάξης παρακολούθγησαν τις πρόβες τής εορτής αποφοίτησης των μαθητών τού Νηπιαγωγείου. Οι μαθητές τού Δημοτικού καταχειροκρότησαν τους μικρούς μαθητές και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα μελλοντικά τους πρωτάκια αλλά και να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους ως μελλοντική υπόσχεση πως θα βρίσκονται πάντα στο πλάι τους. Αντίστοιχα, οι μαθητές τού Νηπιαγωγείου καταχάρηκαν από αυτή τη γνωριμία με το πρώτο τους κοινό...

Η δράση αυτή είχε στόχο τη δυναμική αρχή τού θεσμού που θα εφαρμόσει το Σχολείο στα συγκεκριμένα τμήματα την ερχόμενη χρονιά, ως υποδοχή των νεότερων μαθητών στο Δημοτικού, τού θεσμού «Δεσμός Φιλίας - Πρωτάκια και Εκτάκια».

Όλοι οι μαθητές, μικροί και μεγάλοι, το διασκέδασαν και φυσικά ανυπομονούν να βρεθούν ξανά και να μοιραστούν κοινές εμπειρίες!

001