Ο Σύλλογος Διδασκόντων Καθηγητών τού Α΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού και η Διευθύντρια κ. Αμαλία Μαυροειδή, πιστεύοντας ότι οι πολυήμερες εκπαιδευτικές επισκέψεις λειτουργούν ως χρησιμες διδακτικές ευκαιρίες, αποφάσισαν την πραγματοποίηση εκδρομών των Α΄ και Β΄ τάξεων στους ακόλουθους προορισμούς:
Την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2025 το Α΄ Αρσάκειο Λυκείου Ψυχικού υποδέχθηκε τον Διευθυντή τής Δίωξης Ναρκωτικών, κ. Ιωάννη Καρυδάκο.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες τού Α΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού, εν όψει τού Πάσχα, εκκλησιάστηκαν στον Ι. Ναό τής Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας των Αρσακείων Σχολείων, την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2025, κατά την Ακολουθία τής Γ΄ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας το Α΄ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού, στις 13 και 14 Μαρτίου 2025, υλοποίησε σχέδιο δράσης για την ελληνική γλώσσα μέσα από τις επιγραφές, με τίτλο: «Γράφουμε Ελληνικά… αιώνες!».
Την Τρίτη 1η Απριλίου 2025, στο πλαίσιο τού σχεδίου δράσης«Γνωρίζω τον εαυτό μου - Χτίζω το μέλλον μου», οι μαθητές και οι μαθήτριες των Α΄ και Β΄ τάξεων τού Α΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού παρακολούθησαν, στο θέατρο των Αρσακείων, την ομιλία τού στελέχους τού Γραφείου Διασύνδεσης και Πρακτικής Άσκησης τού Οικονομικού Πανεπιστημίου τής Αθήνας, κ. Β. Κούκη.