e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Ομάδα μαθητών τού Εργαστηρίου Δεξιοτήτων τής Β΄ τάξης τού Α΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού, με θέμα τον εθελοντισμό και υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Μαρία Μιχαλοπούλου, έλαβε έπαινο σε διαγωνισμό ζωγραφικής και κολλάζ που διοργάνωσε ο Τομέας Νεότητας τού Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο τής επετείου των 100 χρόνων από την ίδρυσή του στην Ελλάδα.

Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 στην εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε για την επέτειο αυτή, βραβεύτηκαν οι νικητές τού διαγωνισμού (για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ). Σε συμμετοχή 200 σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η ομάδα τού Σχολείου μας απέσπασε τον 1ο έπαινο.

Οι μαθητές που αποτελούσαν την ομάδα εθελοντισμού είναι οι: Δάφνη Βωβού, Νικολέτα Γαλάνη, Αναστασία Γαρδικιώτη, Εριφύλη Γάτσιου, Αθηνά Γεωργακοπούλου, Άλκης Γιαννόπουλος, Αμαλία Γρηγορίου, Νικόλαος Κατσαρός, Ισαβέλλα Μαχαίρα-Christensen.

Τα παιδιά δημιούργησαν δύο καλαίσθητους πίνακες ζωγραφικής: «Ανατολή» και «Φως Αισιοδοξίας», όπου αποτυπώνεται η δική τους αίσθηση και οπτική για την τεράστια προσφορά τού Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη κοινωνία και στην ιδέα τού Εθελοντισμού.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!