Αρσάκεια Ιωαννίνων

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, με ιδιαίτερη συγκίνηση, μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο Νηπιαγωγείο για να αποχαιρετιστούν και να θυμηθούν ξανά μοναδικές στιγμές που πέρασαν εκεί κατά τη διάρκεια τού σχολικού έτους! Το προσωπικό τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού υποδέχτηκε τα νήπια και τα προνήπια, ως απόφοιτους πια, για να τα αποχαιρετήσει και να ανταλλάξουν ευχές για καλό καλοκαίρι.

Οι νηπιαγωγοί παρέδωσαν σε κάθε μαθητή και μαθήτρια ένα βαλιτσάκι, στολισμένο από τα ίδια τα παιδιά, γεμάτο με τις εργασίες και τις δημιουργίες που πραγματοποίησαν καθ’ όλη την διάρκεια τής φετινής χρονιάς, καθώς και το αναμνηστικό φοίτησης. Επιπλέον, τα προνήπια πήραν ως αναμνηστικό δώρο από το Νηπιαγωγείο ένα μπλοκ ζωγραφικής και νερομπογιές για όμορφες καλοκαιρινές δημιουργίες και τα νήπια ένα μπλοκ ζωγραφικής και πολύχρωμες ξυλομπογιές.

Οι εκπαιδευτικοί αντάλλαξαν ευχαριστίες με τους γονείς, για την καλή και εποικοδομητική τους συνεργασία και ευχήθηκαν μια ομαλή μετάβαση στο Νηπιαγωγείο για τα προνήπιά μας και στην Α΄Δημοτικού για τα νήπια μας. Επιπροσθέτως, τα παιδιά με την συνοδία των γονιών τους επισκέφθηκαν την Αίθουσα Εκδηλώσεων τού Νηπιαγωγείου, για να τους ξεναγήσουν στην έκθεση «Ταξίδι στον κόσμο τής ζωγραφικής, μέσα από τα μάτια γυναικών ζωγράφων». Στην έκθεση παρουσιάστηκαν συνολικά 32 ομαδικά έργα των παιδιών, τα οποία δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια τού τρέχοντος σχολικού έτους στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι τού Νηπιαγωγείου.

Τέλος, ένας παγωτατζής, με πολλές και λαχταριστές γεύσεις, περίμενε για να κεράσει μικρούς και μεγάλους, στις αυλές τού Νηπιαγωγείου... Τέλος, όλοι με συγκίνηση ευχήθηκαν ένα καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, ώστε να ακολουθήσει μια ακόμη καλύτερη νέα σχολική χρονιά!

Καλό Καλοκαίρι σε όλες τις μαθήτριές μας και τους μαθητές μας!