Σε αυτή την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επίσκεψη οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τεχνολόγους τροφίμων και υπεύθυνους σχεδιασμού νέων προϊόντων και, μάλιστα, να γίνουν γευσιγνώστες και «κριτές» ενός προϊόντος που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην αγορά.
Ακολούθησε η επίσκεψη στη γραμμή παραγωγής γιαουρτιού, όπου οι μαθητές ξεναγήθηκαν σε όλα τα στάδια από τους εργαζομένους τού εργοστασίου. Έμφαση δόθηκε στην ανάδειξη των τρόπων με τους οποίους διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα των προϊόντων τής εταιρείας, μέσα από τους συνεχείς ελέγχους και την επιστημονική γνώση που ανανεώνεται διαρκώς.
Η εξόρμηση ολοκληρώθηκε με περίπατο στο Άλσος Βεΐκου.
Τους μαθητές συνόδεψαν οι καθηγητές κ. Θ. Κόκκοτα, Β. Λουτριανάκη και Ά. Σούσσου.
View the embedded image gallery online at:
https://arsakeio.gr/gr/psychico/psychico-junior-high-a/ta-nea-mas/events-activities/25504-episkepsh-sth-delta#sigProId1c78237c69
https://arsakeio.gr/gr/psychico/psychico-junior-high-a/ta-nea-mas/events-activities/25504-episkepsh-sth-delta#sigProId1c78237c69