Αρσάκεια Ιωαννίνων

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 ήχησε το πρώτο κουδούνι τής καινούργιας σχολικής χρονιάς και ο Αγιασμός χάρισε ευλογία και δύναμη σε μαθητές και δασκάλους.

Ο προαύλειος χώρος των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού πλημμύρισε και πάλι με μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές, αλλά και γονείς που παρακολούθησαν συγκινημένοι το νέο ξεκίνημα των παιδιών τους.

Οι μαθητές με σεβασμό και προσοχή άκουσαν τις ευλογίες και τις ευχές τού ιερέα, καθώς και τον χαιρετισμό τής διευθύντριας τού Α΄Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού κ. Έλσας Κατσούλη.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας κ. Γεώργιος Μπαμπινιώτης ενθουσίασε τα παιδιά, καλώντας τα να δηλώσουν την παρουσία τους.
Ναι, τα κοκκινάκια είναι εδώ! Ναι, τα κιτρινάκια είναι εδώ! Ναι, τα πρασινάκια είναι εδώ!… σε ομαδική συνύπαρξη στον αγαπημένο τους χώρο, το Σχολείο μας, ύστερα από δύο χρόνια αποστάσεων!
Επιβλητικός, άμεσος, προσηνής, απηύθυνε ευχές στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των παιδιών και καλωσόρισε τους νέους μαθητές στην αγκαλιά τής αρσακειακής οικογένειας.

Καλή σχολική χρονιά!
Με υγεία και χαρά!
Με όνειρα και στόχους!
Με έμπνευση και δημιουργικότητα!