Αρσάκεια Ιωαννίνων

Τα Αρσάκεια Δημοτικά Σχολεία ενθαρρύνουν τις μαθήτριες και τους μαθητές τους να λαμβάνουν μέρος σε πανελλήνιους επιστημονικούς διαγωνισμούς, εγκεκριμένους από το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, και συγκεκριμένα:

στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών "Αριστοτέλης", στις 14 Μαρτίου 2024.
στον 18ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Μαθηματικών "Παιχνίδι και Μαθηματικά" τού περιοδικού "Ο μικρός Ευκλείδης", στις 5 Απριλίου 2024
στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ελληνικής Γλώσσας "Κλείταρχος και Βερενίκη", στις 22 Απριλίου 2024.

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών τού Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου η βράβευση των μαθητριών και των μαθητών τής Ε΄ και Στ΄ τάξης των Αρσακείων Δημοτικών Ψυχικού, που συμμετείχαν και αρίστευσαν στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά». Ο διαγωνισμός, τον οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, τελεί υπό την αιγίδα τού Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Βασικός σκοπός τού διαγωνισμού είναι να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με ασκήσεις-δραστηριότητες και μέσα από το παιχνίδι να κατανοήσουν καλύτερα και να αγαπήσουν τα Μαθηματικά. 

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και των τριών Αρσακείων Δημοτικών Σχολείων Ψυχικού που βραβεύτηκαν στους μαθητικούς διαγωνισμούς!

Δείτε τα παιδιά που συμμετείχαν, εδώ.