Αρσάκεια Πατρών

«Αγαπητά μας παιδιά, ο επόμενος Σεπτέμβρης θα σας βρει αλλού, αλλιώς και κυρίως άλλους. Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε να είναι η αρχή για υπέροχα επόμενα. Καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα!»

Με μία ενθουσιώδη και συγκινητική εκδήλωση αποχαιρέτησε ο Σύλλογος Διδασκόντων τού Αρσακείου Λυκείου Πατρών τους αποφοίτους τού σχολικού έτους 2023-2024. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Διευθυντής, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό τής σχολικής διαδρομής των αποφοίτων στο Λύκειο, και τους ευχήθηκε να ακολουθούν πάντα τα όνειρά τους. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η βιολόγος κ. Ν. Ηλιοπούλου, η οποία αποχαιρέτησε τους μαθητές εκ μέρους τού Συλλόγου Διδασκόντων. Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυνε η πρόεδρος τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τού Λυκείου κ. Δ. Σταυροπούλου.

Οι απόφοιτοι νοστάλγησαν στιγμές από την δωδεκαετή παρουσία τους στο Σχολείο και ευχαρίστησαν γονείς και εκπαιδευτικούς για όσα τους προσέφεραν. Το έντονα φορτισμένο κλίμα οφειλόταν και στο γεγονός τής αφυπηρέτησης τής καθηγήτριας τής Γαλλικής Γλώσσας κ. Ελένης Χαραλαμποπούλου, την οποία ευχαριστούμε για την προσφορά της στα Σχολεία μας και τής ευχόμαστε να χαρεί όλα όσα επιθυμεί στην κατοπινή πορεία της. 

Θερμές ευχαριστίες στους συναδέλφους που είχαν την επιμέλεια τής εκδήλωσης και, κυρίως, στη μουσικό κ. Λάρα Λυμπεροπούλου, καθώς και στον Σύλλογο Γονέων για το αναμνηστικό δώρο που προσέφερε στους μαθητές.