Εκτύπωση

Συνεχίζεται η παράδοση των διακρίσεων και των επιτυχιών για την ομάδα Achaia Racing Team (A.R.T.) των Αρσακείων Σχολείων Πατρών, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα εκπροσωπήσει την Αχαΐα και την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 World Finals, το φθινόπωρο τού 2019 στο Abu Dhabi, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η ομάδα κατέλαβε την  θέση στους εθνικούς τελικούς, που πραγματοποιήθηκαν στο Mall στην Αθήνα, και σε σύμπραξη με ομάδα από την Κύπρο θα συγκροτήσει την 3η ελληνική ομάδα στους αγώνες.

Επίσης η Α.R.T. κατέκτησε το βραβείο «Ταυτότητα Ομάδας».

Οι Διευθύνσεις των Αρσακείων Σχολείων και τα μέλη τής ομάδας Α.R.T. ευχαριστούν τους χορηγούς για την υποστήριξή τους και ιδιαίτερα το Εργαστήριο Συστημάτων Παραγωγής και Αυτοματισμού τού Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών (LMS) τού Πανεπιστημίου Πατρών και τον Διευθυντή τού Εργαστηρίου αναπληρωτή καθηγητή κ. Δημήτριο Μούρτζη για την αδιάλειπτη υποστήριξη και παροχή τεχνογνωσίας για οκτώ συνεχή χρόνια.

Μέλη τής ομάδας A.R.T. τού ομίλου F1 των Αρσακείων Πατρών είναι οι μαθητές: Αντώνιος Πολίτης, Βασίλειος Αδαμόπουλος, Κωνσταντίνος Καρούμπαλος, Οδυσσέας Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Ζαβός, Αικατερίνη Ζαβού, Ευάγγελος Θεοδωράτος, Ανδρέας Μαρούδας, Γεώργιος Μεϊμάρης, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Δημήτριος Χρηστέας, Θεόδωρος Αδαμόπουλος, Ιωάννης Τσομαρίδης, Γεώργιος Παντελής, Κλειώ Παΐζη, τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια καθοδηγεί ο εκπαιδευτικός Σάββας Σταματόπουλος, τεχνολόγος μηχανικός.